Особливості дизайну заміського будинку

Більшість власників земельних ділянок за містом воліє зводити просторі будинки, щоб забезпечити комфортне місце для відпочинку та дозвілля для всіх членів сім’ї. Тому дизайн-проекти для заміських будинків включають оформлення житлових кімнат, вітальні, кухні, а також різноманітних господарських будівель, іноді майстерень, також охоплюють благоустрій самої ділянки. Велика площа та безліч приміщень, які потрібно обробляти, збільшують тривалість та вартість робіт.

Незважаючи на велику кількість житлового простору, його раціональне використання необхідне для створення комфортних приміщень. За бажанням господарів, дизайн будинку всередині може включати оздоблення басейну, зимового саду, просторого льоху.
Відокремленість заміського житла знімає з господарів усі обмеження щодо планування майбутнього будинку. Якщо в міських квартирах висота стель і розміри віконних прорізів не піддаються значним коригуванням, то приватна оселя дозволяє втілити в життя будь-які архітектурні рішення, від строгого американського стилю до яскравого арт-деко. Великі площі дарують господарям свободу вибору, у тому числі при покупці аксесуарів. Кімнатні фонтанчики, скульптури та багаторівневі стелі, що навряд чи вписуються в інтер’єр міських квартир, легко прикрасять вітальню або кухню в заміському будинку.