Вибираємо шпалери в спальню

Дизайн спальні повинен максимально відповідати Вашим смакам і запитам, тому не менш важливим є вибір правильних шпалер на стіни.

Існує величезна різноманітність шпалер зі всіляких матеріалів — текстильні, флізелінові, вінілові. Кожен з типів шпалер має свої переваги. Паперові шпалери недовговічні, але виготовляються з натуральних матеріалів і цілком доступні за ціною. Вінілові купити 3D шпалери довговічні і щільні, тому легко згладять будь-які нерівності. Щоб швидко змінити зовнішній вигляд шпалер відмінно підійдуть бамбукові магазин шпалер під фарбування. Вибір творчих людей.

І все-таки віддавайте перевагу шпалерам з натуральних матеріалів — вони екологічні і, як правило, облаем високими звукоізоляційні характеристики.

При виборі кольору покладайтеся більше на свій смак, але має сенс вибрати спокійні і не кричущі відтінки. Вони допоможуть створити спокійну і затишну обстановку. Якщо хочеться домогтися помітності, краще зіграйте на контрастних аксесуарах. Для цього відмінно підійдуть картини, настінні панно.

Вибираючи малюнок, майте на увазі, що дрібний малюнок візуально зменшує площу кімнати. Смуги будуть розтягувати кімнату, а великий малюнок може тиснути. Якщо площа спальні дозволяє, то зупиніть вибір на панельних шпалерах. Поділ на верхню і нижню частину додасть певний колорит і оригінальність приміщенню.

Ні хто не стане сперечатися з тим, що в даний час асортимент шпалер особливо великий, часом навіть з-за цього складно зупинити погляд на конкретному виді. Тому в разі, якщо дизайнер не дав конкретної інструкції з цього приводу, необхідно самостійно розібратися в цій ситуації.

В першу чергу слід знати, що шпалери представлені в даний час великою кількістю матеріалів. Найчастіше для спальні використовують бамбукові шпалери, скловолокнисті, вінілові, текстильні і натуральні шпалери. При цьому можна купити або кольорові шпалери, або шпалери під фарбування. Звичайно ж, можна зупинити погляд на звичайних паперових шпалерах, якщо ваш пріоритет пов’язаний з ощадливістю.

Тепер же варто особливу увагу звернути на бамбукові шпалери, так як саме вони користуються особливою популярністю в сучасному дизайні квартири або будинку. Відразу ж хочеться зауважити те, що текстура даних шпалер додає приміщенню затишок і комфорт. Так само хочеться звернути увагу на, то що флізелін відмінно декорує з нерівностями стін. Що стосується терміну експлуатації, то тут вони характеризуються семирічним терміном служби. При цьому вони практично не вигоряють, а освіжати їх можна хоч кожен рік.